Termeni și Condiții

Site-ul unitate-de-suport-medical.ro

Site-ul unitate-de-suport-medical.ro (denumit in continuare “site-ul”) este proprietatea S.C. Auchan Romania S.A. (denumita in continuare “Auchan”), cu sediul social in Bucuresti, sector 6, str. Brasov, nr.25, Camera 1, etaj 4 inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr. J40/2731/14.02.2005, cod unic de inregistrare RO 17233051.

Site-ul a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati, infomatii despre magazinele, evenimentele, actiunile comerciale si serviciile oferite de Auchan pe teritoriul Romaniei.

Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a magazinelor, evenimentelor, actiunilor comerciale si serviciilor oferite de Auchan, prin accesarea/utilizarea acestuia, utilizatorii (termenul de « utilizator » are in vedere si persoanele care viziteaza site-ul) neavand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online).

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.


Continutul si utilizarea site-ului

Auchan defineste prin “continut” toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice, elemente de grafica WEB, grafice, simboluri, programe si orice alte date.

Continutul site-ului este proprietatea Auchan si a companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut. Continul site-ului poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut numai cu acordul scris al Auchan. Continutul site-ului este aparat de legislatia privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul  Auchan a oricaror elemente din continutul site-ului atrage raspunderea civila si/sau penala a utilizatorului, conform legilor in vigoare.

Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat Auchan se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, Auchan nefiind in niciun fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale sau documente, utilizatorul confera Auchan dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit si irevocabil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce precum si dreptul de a prezenta aceste continuturi. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra materialelor sau documentelor pe care le afiseaza pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestora, sa nu se cauzeze prejudicii niciunei persoane.

Utilizatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal, tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, email-uri in masa sau orice alta forma de spam, este contrar bunelor moravuri sau ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant). Auchan are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.  Auchan nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse ca urmare a unui tip de comunicare din categoria celor mentionate anterior.

Auchan isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

Auchan isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment, fara un anunt prealabil.

Auchan nu isi asuma raspunderea pentru:

  • intarzierile sau imposibilitate de accesare/utilizare a site-ului,
  • modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului, in tot sau in parte,
  • modificarea sau stergerea materialelor publicate pe site.

Inregistrarea pe site si utilizarea/accesarea site-ului unitate-de-suport-medical.ro

Pentru utilizarea serviciilor oferite de site – in cazurile in care este necesara completarea unui formular de inscriere, crearea unui cont, obtinerea unui “nume de utilizator” si a unei parole – utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum este indicat si in formularul de inregistrare si sa reinnoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Utilizatorilor le este in mod expres interzis sa foloseasca o adresa falsa de e-mail sau sa transmita, in mod nelegitim, mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati.

In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terti sau a nerespectarii de catre utilizatori a modului legal de utilizare a site-ului, Auchan nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea.

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Auchan isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul utilizatorilor si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.

Aceste conditii sunt aplicabile si in cazul inregistrarii participarii utilizatorilor la campaniile promotionale/actiunile comerciale organizate si prezentate in cadrul site-ului de catre Auchan Romania sau partenerii acestuia.

Prin utilizarea/accesarea site-ului unitate-de-suport-medical.ro, toti vizitatorii/utilizatorii confirma in mod expres faptul ca au luat cunostinta si sunt de acord cu urmatoarele:

  • site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale, fiind protejate potrivit legislatiei incidente din punct de vedere al dreptului de proprietate intelectuala, industriala, etc.
  • orice continut din cadrul campaniilor publicitare sau al comunicarilor sau orice alte informatii publicate pe site sunt protejate potrivit legislatiei incidente din punct de vedere al dreptului de proprietate intelectuala, industriala, etc.
  • sa nu modifice, utilizeze, cedeze, imprumute, vanda, distribuie sau sa creeze materiale derivate bazate pe serviciile, programele, materialele utilizate in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, pe site, de Auchan.

Utilizarea site-ului unitate-de-suport-medical.ro de catre utilizatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata la Auchan pe adresa: contact@auchan.ro

Auchan nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


Limitarea/anularea dreptului de accesare/utilizare a site-ului

Auchan isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea site-ului (integral sau partial), in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile.

De asemenea, Auchan isi rezerva dreptul de a anula/sterge, in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile, orice cont si/sau de a limita accesul oricarui utilizator la contul sau si/sau la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre utilizatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate, etc.).

Auchan poate, de asemenea, restrictiona dreptul utilizatorilor site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, email-uri in masa sau orice alta forma de spam, este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, intimidant.


Comunicarea de evenimente si actiuni comerciale

Auchan poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau actiuni comerciale in orice sectiune din site. Campaniile si actiunile promotionale derulate de Auchan nu necesita acordul utilizatorilor site-ului. Modificarea oricaror elemente incidente campaniilor de publicitate si/sau promotiilor nu necesita sub nicio forma acordul utilizatorilor, putand fi realizata oricand de catre Auchan, fara nicio notificare prealabila.

Orice relatie contractuala dezvoltata de clienti cu terte societati ca urmare a utilizarii/prin intermediul site-ului (inclusiv, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba caracter limitativ: plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii, etc) sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorilor site-ului si a acestui tip de terte societati. Auchan nu este raspunzator pentru nicio pierdere, de nicio natura, si pentru niciun prejudiciu, de orice fel, rezultate din astfel de relatii sau rezultate din prezenta unor astfel de terte societati in cadrul campaniilor publicitare publicate pe site.

Auchan isi rezerva dreptul de a modifica continutul si conditiile de utilizare a site-ului unitate-de-suport-medical.ro.


Protectia datelor personale si confidentialitatea datelor

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), Auchan Romania SA are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastre ori o alta persoana.

Auchan Romania SA prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastra, prin mijloace automatizate/manuale.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Auchan Romania SA, in calitate de operator, inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal, si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: providerul de servicii IT care asigura functionalitatea acestui site, autoritati publice centrale/locale, autoritatea judecatoreasca, organe de urmarire penala si alte institutii abilitate de lege sa solicite informatii, procesator de plati, firme de curierat.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat. Totodata, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa transmisa prin utilizarea serviciilor postale la Str. Brasov nr. 25, Sector 6, etaj 4, in atentia Departamentului Inovatie sau prin utilizarea serviciilor de posta electronica la adresa contact@auchan.ro. Vom raspunde cererii in termen de 15 zile de la data primirii acesteia.

Informatii suplimentare referitoare la activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal puteti obtine consultand pagina noastra de internet unitate-de-suport-medical.ro, sectiunea Protectia Datelor Personale.

Informatiile tale personale de identificare nu vor fi vandute, schimbate, transferate sau date oricarei alte societati, indiferent de motive, fara consimtamantul tau. Acest lucru nu include partile terte de incredere, care ne asista in operarea site-ului nostru din punct de vedere tehnic, atata timp cat partile pastreaza confidentialitatea acestor informatii.
Prin utilizarea acestui site accepti politica noastra de confidentialitate. Datele personale se vor putea utiliza doar cu acordul clientului, pe o perioada de 2 ani de zile, de la ultima interactiune cu marca Auchan, in conditiile in care dumneavoastra nu va exercitati un alt drept care sa anuleze scopul acestui consimtamant.